Vragen over aansprakelijkheid:

Uw logistiek vervoerder zorgt ervoor dat door middel van interne processen het diefstalpercentage tijdens het transport minimaal zal zijn.

In het geval van beschermde- en niet zichtbare of afsluitbare opslagplaatsen wordt ervoor gezorgd dat de goederen goed- en veilig worden opgeslagen totdat ze weer worden weggehaald.

Tot aan de risico-overdracht, d.w.z. de levering zelf, worden de goederen meestal gedekt door een basisverzekering van de logistieke onderneming een hogere verzekering afsluiten is ook mogelijk.

Vanaf het moment van levering ligt het risico bij de geadresseerde of de geadresseerde is vanaf dat moment gedekt door zijn eigen verzekering, zoals bij alle andere inventarissen binnen de organisatie.

Vragen over aflevermogelijkheden

Alles wat als kist kan worden gebruikt (bijv. kist, kooi of iets dergelijks) en kann worden vergrendeld met een slot, kan als kluis worden gebruikt. U vindt hier meer informatie.

Goederensluizen zijn afgesloten ruimtes door deuren en poorten die bij het gebouw horen, maar die geen toegang geven tot de rest van het gebouw. Degene die komt lossen, heeft alleen toegang tot deze ene kamer. U vindt hier meer informatie.

U maakt gebruik van het open the car systeem of uw logistieke bedrijf ontvangt een tweede of derde sleutel voor de te beleveren auto en ontvangt een beschrijving van de parkeersituatie (bijv staat in de oprit, met vermelding van de mogelijke aangrenzende straten voor het parkeren – tot een straal van 300m) en ontvangt informatie waar in de auto de goederen moeten worden gedeponeerd (meestal lkofferbak/stapelruimte).

Als uw logistieke bedrijf goederen ontvangt voor het opgegeven adres van de eigenaar van het voertuig, wordt de sleutel automatisch gebruikt voor de levering. Meer informatie vindt u hier.

Vragen over de migratie:

De tijd die nodig is voor de omschakeling is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het ophaal- en verzendsysteem:

  • vrij toegankelijke parkeerplaats: overstappen binnen 24 uur mogelijk
  • alle andere leveringstypes: omschakeling meestal binnen 3-4 dagen mogelijk

Onze levering is onafhankelijk van de te verzenden hoeveelheid. Daarom is incidentele verzending ook mogelijk.

Als u geen afsluitbare opslagruimte heeft, adviseren wij u wat voor u de beste toegankelijke opslagmogelijkheid is. De chauffeur van het logistieke bedrijf zal de goederen op deze locatie afleveren.

Algemene vragen

U kunt uw klanten op voorhand tal van voordelen aangeven (bijvoorbeeld een snelle, contactloze en veilige levering, zelfs van vrijdag op zaterdag). Onze experts ondersteunen u hierbij ook graag. U vindt hierover ook een overzicht met de voor- en nadelen van elke leveringsoplossing.

Erkenning van de levering:

nox gebruikt scannen in combinatie met GPS-gegevens in plaats van een handtekening. Deze zijn transparant zichtbaar en door iedereen te traceren. De scan kan op elk moment worden gevolgd met behulp van Google Maps.

Dit betekent dat te allen tijde kan worden gevolgd en gedocumenteerd of, wanneer en waar de goederen zijn geleverd.